Bramborová kaše nikdy nebyla lepší! Jeden krok před vařením brambor udělá z obyčejného jídla delikatesu
Herečka Naďa Konvalinková prozradila fígl, jak na nejlepší kapří řízky podle Oldřicha Kaisera. „Jiné už neděláme,“ říká
Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
mika59 uvařila 19. 2. 2016 16:44 Vařené hovězí maso se studenou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 19. 2. 2016 16:41 Vařené hovězí maso se studenou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 19. 2. 2016 16:41 Vařené hovězí maso se studenou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
19 foto Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý