Vařené hovězí maso se studenou omáčkou

Suroviny

150 g hovězího vařeného masa z polévky
80 g Lučiny
2 lžíce majonézy
1 lžíce protlaku nebo kvalitního kečupu
čerstvá zelená petrželka nasekané na drobno
špetka chilli
citrónová šťáva
sůl
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky nebo plátky. Může být teplé i studené. Smícháme omáčku a dochutíme. Maso můžeme polít, nebo omáčku podávat zvlášť. Přikusujeme čerstvý křupavý chléb.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: Babiččiny recepty - upraveno.

Komentáře k receptu Vařené hovězí maso se studenou omáčkou

Tématické fráze: vařené hovězí maso vařené hovězí s omáčkou vařené hovězí maso recept co z vařeného hovězího masa recepty z vařeného hovězího masa vařené hovězí maso recepty vařené hovězí recepty z vařeného hovězího recepty z vareneho hovězí maso hovězí maso recepty recept z vařeného hovězího masa vařené hovězí recept hovězí maso vařené vařené hovězí maso z polévky hovezi maso varene recepty varene maso recept hovězí maso vařene maso recept studená omáčka k hovězímu masu vařené hovězí maso - recepty