Třené buchty z kynutého těsta chutnají s tvarohem nebo povidly fantasticky, postup je snadný, výsledek skvělý
Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
krkovicka.x uvařil 24. 5. 2016 12:41 Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 24. 5. 2016 12:41 Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 24. 5. 2016 12:41 Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 24. 5. 2016 12:41 Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak využít zbylé cukroví? Dejte ho do poháru, vyrobte z něj křupavou posypku, nebo upečte skvělý dort cukrovník
Autor Švejka Jaroslav Hašek měl rád bramborový „kočičí tanec“ a popíjel grog ze tří litrů vína a litru koňaku