Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Irule uvařila 6. 4. 2015 08:01 Velikonoční beránek z podmáslí s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 6. 4. 2015 08:00 Velikonoční beránek z podmáslí s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 6. 4. 2015 08:00 Velikonoční beránek z podmáslí s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 6. 4. 2015 08:00 Velikonoční beránek z podmáslí s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná