Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
E-li-s uvařila 4. 8. 2017 07:11 Věnečky z odpalovaného těsta s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jan.fertal uvařil 25. 1. 2017 18:49 Věnečky z odpalovaného těsta s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
Hráškový krém: Klasiku školních jídelen připravíte snadno, stačí 3 hlavní suroviny a vylepšovat můžete už podle vlastní chuti
Fofrovanec, dumlíkačka, šmorn, kyselica či sklářské knedlíky: Jídla z českých a moravských hor stojí za ochutnání