Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Nikina uvařila 25. 8. 2013 05:58 Vepřová panenka na smetaně a hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 25. 8. 2013 05:58 Vepřová panenka na smetaně a hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 25. 8. 2013 05:58 Vepřová panenka na smetaně a hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Smažený sýr podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Základem je kvalitní sýr a dokonalé křupavosti docílíme díky triku při obalování