Jak upéct perfektní bůček: Křupavé kůžičky i šťavnatého masa docílíte, když se budete držet několika důležitých rad
Kam na skvělé čepované pivo? 7 tipů na báječné rodinné výlety, kde navíc točí pivo, které si jinde nedáte
Vynikající a levná svíčková: Použijte kvalitní vepřové maso a výrazné koření a nespěchejte s přípravou
Takuya uvařil 30. 3. 2012 18:01 Vepřová panenka s nivou a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Napěchovaná panenka :) Okomentovat
Takuya uvařil 30. 3. 2012 18:01 Vepřová panenka s nivou a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Připraveno k pečení :P Okomentovat
11 foto Jarní jedlé houby: Mykolog Petr Souček doporučuje těchto 10 druhů a radí, na co si při sběru hub dát pozor
Právě kvete česnek. Pořád je čas zajistit si velkou a zdravou úrodu, je třeba ho okopávat a odstranit plevel
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem