Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
Nikina uvařila 8. 4. 2014 19:13 Vepřová pečeně na slanině, celeru a šalotkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 8. 4. 2014 19:13 Vepřová pečeně na slanině, celeru a šalotkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Byliny v kuchyni: Řeřicha chutí připomíná ředkvičky a je přímo nadupaná vitaminy. Jak si ji nejlépe užít?
Znáte historii koláčků štěstí? Přípravou křupavé dobroty i věštěním budoucnosti se pobaví celá rodina
Co s okoralými jablíčky? Využijeme je na parádní nepečený dort, uděláme z nich kompot a ze slupek uvaříme voňavý čaj