Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm
Jahody v době květu a nasazování plodů potřebují dostatek vláhy, jemné okopávání a odstřihávání šlahounů a špatných listů
Anna Kocikova uvařila 12. 11. 2010 16:07 Vepřová plec na žampionech a smetaně 0 0 Zobrazit detail príma mňamka :-) Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 31. 3. 2009 11:07 Vepřová plec na žampionech a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 31. 3. 2009 10:49 Vepřová plec na žampionech a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 31. 3. 2009 10:48 Vepřová plec na žampionech a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat