Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Anna Kocikova uvařila 12. 11. 2010 16:07 Vepřová plec na žampionech a smetaně 0 0 Zobrazit detail príma mňamka :-) Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 31. 3. 2009 11:07 Vepřová plec na žampionech a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 31. 3. 2009 10:49 Vepřová plec na žampionech a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 31. 3. 2009 10:48 Vepřová plec na žampionech a smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborový gulášek: Na dokonale sladěnou harmonii výrazných chutí a vůní stačí pár ingrediencí, důležité je nešetřit cibulí
Worcestrová omáčka vznikla omylem jako zapomenutá surovina ve sklepě. Dnes skvěle dochutí maso a pomůže i při kocovině