Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
varilamyskakasicku uvařila 21. 7. 2012 20:15 Vláčný, karamelovo-kakaový perník s ořechy a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 7. 2012 20:14 Vláčný, karamelovo-kakaový perník s ořechy a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 7. 2012 20:13 Vláčný, karamelovo-kakaový perník s ořechy a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 7. 2012 20:12 Vláčný, karamelovo-kakaový perník s ořechy a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 7. 2012 20:08 Vláčný, karamelovo-kakaový perník s ořechy a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Nepečené kuličky à la dubajská čokoláda podle Pavla Berkyho: Příprava bez formy je snadná a chuť pistácií uvnitř božská
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun