Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
misza uvařila 17. 2. 2010 18:44 Vločkovomasové placičky "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Hotová směs Okomentovat
misza uvařila 17. 2. 2010 18:44 Vločkovomasové placičky "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Po upečení Okomentovat
misza uvařila 17. 2. 2010 18:44 Vločkovomasové placičky "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail A jde se baštit :-) Okomentovat
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Maso překvapí úžasnou šťavnatostí a výraznou chutí s nádechem pikantnosti