Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
eva hubova uvařila 8. 9. 2010 22:49 Výborné italské špagety trošku jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
drahulin uvařila 20. 1. 2010 13:38 Výborné italské špagety trošku jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vlajda uvařila 17. 7. 2008 18:30 Výborné italské špagety trošku jinak 0 0 Zobrazit detail VÝBORNÉ ITALSKÉ ŠPAGETY TROŠKU JINAK Okomentovat
7 foto Naše chalupářská kuchařka: Knižní novinka, do které se budete chtít zakousnout, je konečně na trhu