Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
1974andrea uvařila 21. 6. 2012 11:20 Welsh rarebit - pivní zapékaná pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 21. 6. 2012 11:20 Welsh rarebit - pivní zapékaná pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 21. 6. 2012 11:20 Welsh rarebit - pivní zapékaná pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šulánky z bramborového těsta jsou úžasně sladké a voní máslem i mákem. Při přípravě těsta je třeba dodržovat správný postup