Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
1974andrea uvařila 21. 6. 2012 11:20 Welsh rarebit - pivní zapékaná pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 21. 6. 2012 11:20 Welsh rarebit - pivní zapékaná pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 21. 6. 2012 11:20 Welsh rarebit - pivní zapékaná pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto Tarte Tatin podle Vojty Vrtišky: Jablečný koláč voní karamelem a skvěle chutná s vanilkovou omáčkou
Video Zkušený rybář na videu ukazuje, jak zbavit kapra šupin jen pomocí nože a bez nepořádku po celé kuchyni: Chce to čistý řez