Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Welsh rarebit - pivní zapékaná pomazánka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 6. 2012 13:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 655 kJ / 634 kcal
Bílkoviny39,25 g
Tuky44,65 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 1,14 g
Sůl3,30 g
Sacharidy18,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podařilo se mi to trochu víc opéct, tak se omlouvám. :-)

Je i mnoho obměn, třeba s orestovaným pórkem nebo žampiony, tohle je taková základní verze.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

22. 6. 2012 21:02

Teda to se mi také líbí:-K:-p+11:yes:

Dooga

21. 6. 2012 19:37

:-O No toto. To vypadá dóóóst dobře a stojí to za vyzkoušení.;-):yes:

nofrona

21. 6. 2012 17:58

:yes::yes::-p

1974andrea

21. 6. 2012 16:47

Bibinka:No já to Jani nevymyslela, to staří Velšani:-D:-))

Bibinka

21. 6. 2012 16:21

1974andrea: Andrejko, zapékám kde co, ale pivko nee, ale vyzkouším a bez chilli. Máš 5.bod:yes:

spagetka

21. 6. 2012 14:51

magdalenka:já taky, to jen žížalka si myslí, že ho tam sypu bez rozmyslu, Jaru, vím jak to myslíš neboooj ;-);-):-D:-D:yes::yes:. Zítra už vás v Kromclu vyhlížím ju? Tak v sobotu;-);-)

zizala

21. 6. 2012 14:32

magdalenka: ;-) jasně, já taky opatrně a jen někde :-)

magdalenka

21. 6. 2012 14:25

zizala: ja libeček požívam dosť opatrne, má dosť výraznú chuť, aby neprebíjala iné chute.
Andrejka, toto vôbec nepoznám, vyzerá to fantasticky...:yes:

zizala

21. 6. 2012 14:25

spagetka: :-)) jo, doladit - to teda moc neumím ;-):-8

spagetka

21. 6. 2012 14:23

zizala:Jaru, to teda nemá víííš, musíš to umět doladit, táák :-D:-D:-D;-);-);-)

zizala

21. 6. 2012 13:50

spagetka: :-)):-)) Někdo všude dává podravku nebo vegetu nebo maggi, u špagetků všude libeček ;-) Nic proti němu, jen to asi musí všechno mít stejnou, libečkovou chuť, ne?

1974andrea

21. 6. 2012 13:43

spagetka:Pardón, to mi tam skočilo omylem:-)):-8

spagetka

21. 6. 2012 13:36

Juj, znám, naučila mě to manželova mamka a bacha, v závěru u sýru sypala libečkem :-p:-p, jéé dík za připomenutí, mňááám. Jo Andrejko, kvůli vyhledávání, nebylo by lepší prohodit název? Jako aby první byla Pivní... ale je to na tobě!!!!!! Jinak :-p:-p:yes::yes:
Jo mmt a kategorie Polévky?

1974andrea

21. 6. 2012 13:31

zizala:Je pravda, že někde je to uváděno i pod názvem Rabbit, ale vysvětlení nikde;-). Já jsem ten recept měla už dlouho napsaný, ani nevím odkud, bylo tam více mouky, ta směs byla až moc hustá a tak jsem do receptu raději uvedla menší množství. Některé recepty, co jsem koukala, tam mouku vůbec neuvádí.

zizala

21. 6. 2012 13:26

Andreo, recept znám, v dávných dobách mých začátků v kuchyni jsem ho zkoušela a nějak to nedopadlo, myslím, že to bylo sníženou kvalitou sýra :-8 Navnadila jsi mne, ještě tomu dám jednu šanci ;-):yes: Jen, tenkrát se tomu říkalo rabbit, velšský králík, i když jsem nepochopila důvod :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: velssky kralik welšská pochoutka welšský králík recept variace na welsh rabbit welšská vepřová welšský toust zapečený velsska pivni pomazanka welšská pochotka welssky králík pivní rarášci z králika pivnipomazanka pomazánky na zapékání velšské recepty velšský králik - recept welsch raebbit welshrarebit zapečený rarebit welšská pomazánka velšska pomazanka pivní pomazánka

Suroviny: pivo černé, sýr chedar, omáčka worcesterová, hořčice, mouka hladká, chilli, sůl

TopRecepty.cz

Welsh rarebit - pivní zapékaná pomazánka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rBpL