Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
tejaja uvařila 26. 3. 2011 12:00 Základ na "husté" polévky - krok za krokem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 3. 2011 12:00 Základ na "husté" polévky - krok za krokem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 3. 2011 11:59 Základ na "husté" polévky - krok za krokem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 3. 2011 11:59 Základ na "husté" polévky - krok za krokem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 3. 2011 11:58 Základ na "husté" polévky - krok za krokem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na bramboráky plněné masem, sýrem či zeleninou? Těsto musí být hustší než obvykle, náplň obalená moukou bude skvěle držet
Salát z červeného zelí s kukuřicí a kuřecím masem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 20 min