Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Jak skladovat jahody? Pokud je během dvou dnů neplánujete zpracovat, dejte je zamrazit. To má ale svá pravidla
Jednoduchá a univerzální zálivka na salát jen ze tří surovin: Stačí kvalitní olej, ocet a sůl ve správném poměru
tejaja uvařila 26. 3. 2011 12:00 Základ na "husté" polévky - krok za krokem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 3. 2011 12:00 Základ na "husté" polévky - krok za krokem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 3. 2011 11:59 Základ na "husté" polévky - krok za krokem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 3. 2011 11:59 Základ na "husté" polévky - krok za krokem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 3. 2011 11:58 Základ na "husté" polévky - krok za krokem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Znáte „panýr“? Slavný indický sýr se dá využít místo masa, báječně chutná palak paneer se špenátovou omáčkou
Znáte štědrovečerní tradice a pověry? Devatero chodů na stole, prostřeno pro náhodného hosta, šupina pod talířem a další
Slané pizzy z listového těsta na podzim plníme houbovou náplní. Jsou rychlé, snadné a výtečně chutnají