Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
Pankulik uvařil 26. 9. 2018 17:48 Žampionový krém s pečenou mrkví a domácím petrželovým pestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pankulik uvařil 26. 9. 2018 17:48 Žampionový krém s pečenou mrkví a domácím petrželovým pestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pankulik uvařil 26. 9. 2018 17:48 Žampionový krém s pečenou mrkví a domácím petrželovým pestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pankulik uvařil 26. 9. 2018 17:48 Žampionový krém s pečenou mrkví a domácím petrželovým pestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
7 cukrářských rad, jak na dokonalý mazanec: Díky triku s vodou v troubě těsto nepopraská, pečicí papír zabrání připálení
Jak na ten nejlepší těstovinový salát? Těstoviny je potřeba vařit trochu déle a ochucovat ještě za tepla, pak je výsledek perfektní