Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Patricie uvařila 9. 8. 2009 20:40 Zapečená cuketa s nivou a sušenou šunkou 0 0 Zobrazit detail sušená šunka Okomentovat
Patricie uvařila 9. 8. 2009 19:49 Zapečená cuketa s nivou a sušenou šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Patricie uvařila 9. 8. 2009 19:49 Zapečená cuketa s nivou a sušenou šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Patricie uvařila 9. 8. 2009 19:49 Zapečená cuketa s nivou a sušenou šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
French financiers: Vláčné francouzské koláčky chutnají skoro jako makronky. Jsou jednodušší a specifickou vůni jim dodá hnědé máslo
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás