Recept na božský salát podle Karla Gotta: Mistr přidával jednu ingredienci, která dává jídlu zajímavý šmrnc
Jak na dokonalou makovou nádivku, která je vláčná i správně hustá? Pomůžou piškoty, rum i přesnídávka
KVÍZ: Jak moc víte o nakládaném zelí? Ověřte si, jak dobře znáte tuto populární specialitu české kuchyně
mysulka uvařila 19. 4. 2011 17:51 Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 19. 4. 2011 17:50 Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 19. 4. 2011 17:50 Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 19. 4. 2011 17:50 Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 19. 4. 2011 17:50 Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katův šleh z panenky podle Kuby z MasterChefa: Základem je dobře opečené maso a spojení kečupu s hořčicí
Co se zbylými knedlíky? Recept na rozstřelené knedlíky s vejci si zamiluje každý, postup je snadný, chuť božská