Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
tejaja uvařila 17. 2. 2009 18:47 Zapečená polévka z červené řepy 0 0 Zobrazit detail Polievka Okomentovat
tejaja uvařila 17. 2. 2009 18:46 Zapečená polévka z červené řepy 0 0 Zobrazit detail Polievka Okomentovat
tejaja uvařila 17. 2. 2009 18:43 Zapečená polévka z červené řepy 0 0 Zobrazit detail Zapečená polievka Okomentovat
Dokonalou chuť pravého vídeňského řízku zajistí správné naklepání, hrubší strouhanka i krátké smažení
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Maso překvapí úžasnou šťavnatostí a výraznou chutí s nádechem pikantnosti