Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Eliza uvařila 2. 4. 2011 21:09 Zapečená smetanová kapusta podle Jitky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 2. 4. 2011 21:09 Zapečená smetanová kapusta podle Jitky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 2. 4. 2011 21:09 Zapečená smetanová kapusta podle Jitky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Gastro výlet: Mandloňové sady v Hustopečích nedaleko Brna lákají na sběr čerstvých mandlí i ochutnání mandlovky
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka a herečka Ljuba Hermanová ráda vařila a na její houbové karbanátky se stávaly fronty