Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Eliza uvařila 2. 4. 2011 21:09 Zapečená smetanová kapusta podle Jitky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 2. 4. 2011 21:09 Zapečená smetanová kapusta podle Jitky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 2. 4. 2011 21:09 Zapečená smetanová kapusta podle Jitky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dovolená na Slovensku 2023: Ceny jako v Česku, pozor na „vysokohorskou přirážku“. Halušky za 250 Kč překvapí
Jak připravit dokonalou dušenou mrkev: S tímto jednoduchým postupem a třemi přísadami uděláte z obyčejného jídla božské