Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
aja.g uvařila 4. 8. 2009 11:07 Zapečená zeleninová dobrota 0 0 Zobrazit detail 1.fáze dušení Okomentovat
aja.g uvařila 4. 8. 2009 11:07 Zapečená zeleninová dobrota 0 0 Zobrazit detail 2.fáze zapékání Okomentovat
aja.g uvařila 4. 8. 2009 11:07 Zapečená zeleninová dobrota 0 0 Zobrazit detail Podáváme s brambory Okomentovat
61 foto Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč
Nadýchaná šlehačková bábovka je lahodná a krásně nadnesená sněhem z bílku. Efektní je díky mramorování a je snadná na přípravu
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená