Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
gabi.ticha uvařila 23. 10. 2017 02:53 Zapečené brambory s brokolicí, slaninou, rajčetem, sýrem camembert a to vše zalité smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Rey Koranteng po návratu z dovolené: Gruzínská kuchyně nás nadchla, ale nejlíp stejně vaří moje žena, svěřil se moderátor
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky