Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
Nina.Angels uvařila 17. 1. 2011 17:08 Zapečené jáhly s tuňákem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Na talíři... Okomentovat
Nina.Angels uvařila 17. 1. 2011 17:07 Zapečené jáhly s tuňákem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail V zapékací misce... Okomentovat
24 foto Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku
Španělská přesnídávková polévka fabada asturiana: Voní klobáskou a díky fazolím a chlebu fantasticky zasytí i velké jedlíky