Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
hanahcotton uvařila 24. 8. 2015 09:36 Zapečené masové koule na zeleninovém podkladu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 24. 8. 2015 09:36 Zapečené masové koule na zeleninovém podkladu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 24. 8. 2015 09:36 Zapečené masové koule na zeleninovém podkladu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tomáš Popp připravil bílou klobásu s cibulovou marmeládou: Voní po karamelu a červeném víně, říká známý šéfkuchař