Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
hanahcotton uvařila 24. 8. 2015 09:36 Zapečené masové koule na zeleninovém podkladu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 24. 8. 2015 09:36 Zapečené masové koule na zeleninovém podkladu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 24. 8. 2015 09:36 Zapečené masové koule na zeleninovém podkladu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zelené kulaté zobání ze zahrádky: Hrášky nesmí chybět v žádné zahradě, ale dají se dobře pěstovat i na balkoně