Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
hanahcotton uvařila 24. 8. 2015 09:36 Zapečené masové koule na zeleninovém podkladu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 24. 8. 2015 09:36 Zapečené masové koule na zeleninovém podkladu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 24. 8. 2015 09:36 Zapečené masové koule na zeleninovém podkladu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slaná snídaňová pánvička neboli Country Breakfast Skillet: Americká klasika se slaninou a vejci zasytí na celé dopoledne
16 foto Navštívili jsme restauraci Střídačka, kde naši hokejisté slavili loňské zlato: Zdejší burger za 359 Kč stojí za vyzkoušení