Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Joyss uvařil 10. 6. 2009 21:19 Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Joyss uvařil 10. 6. 2009 21:16 Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Podmáslové vdolečky mohou být lehký sladký oběd nebo zajímavý letní moučník. Záleží jen na vás