Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Fokuska uvařila 26. 5. 2015 16:08 Zapečené těstoviny s anglickou slaninou a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 26. 5. 2015 16:08 Zapečené těstoviny s anglickou slaninou a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Náš život s celiakií: Kolik stojí bezlepková dieta? Za měsíc dáme navíc přes 1000 Kč, ale pomáhá i zdravotní pojišťovna
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Jak na luxusní šunkofleky: Šťavnatost zajistí dost vajec i správný druh masa, o křupavou kůrku se postará sýr