Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Mirule uvařila 12. 2. 2011 13:54 Zapečený pangasius s brambory a cotagge sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mirule uvařila 12. 2. 2011 13:54 Zapečený pangasius s brambory a cotagge sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mirule uvařila 12. 2. 2011 13:54 Zapečený pangasius s brambory a cotagge sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mirule uvařila 12. 2. 2011 13:54 Zapečený pangasius s brambory a cotagge sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak nejlépe oloupat a nakrájet čerstvý ananas? Hitem sociálních sítí je malý trik s vykrajovátkem na cukroví
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky: Jsou neuvěřitelně vláčné, nadýchané jako peříčko a chutnají naprosto božsky