Zapečený pangasius s brambory a cotagge sýrem

Mirule Kuchař:

Doba přípravy: asi 60 minut 4 porce Dietní recepty , Ostatní 3 názory

54
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Suroviny

400 g Pangase
200 g Cottage sýru
200 g bílého jogurtu
Nyní v akci
200 g fazolek (množství dle chuti)
4 stroužky česneku
1 cibule
oregano dle chuti
brambory (kolik kdo chce)
sůl
mletá sladká paprika (gyros koření)
voda na podlití
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do pekáče položím oloupané nakrájené brambory na kolečka, nasypu fazolky, posolím, posypu česnekem a cibulí vše pokrájím na plátky.

  2. Na to pokladu kousky pangase,podliju asi 2-3dl vody, zakryji a dám péct asi na 30 minut – aby brambory byly skoro hotové.

  3. Mezitím si připravím z jogurtu a cottage sýru, oregana ,pažitky, soli, mleté sladké papriky( když dělám pro malé děti ) nebo gyrosu ( pro dospělé) marinádu.

  4. Skoro upečený pokrm vytáhnu z trouby a naliji marinádu, vrátím zpět do trouby a odkryté nechám zapéct.

  5. Někdy nastrouhám do marinády uzený sýr a trochu rozdrcených chilli papriček.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečený pangasius s brambory a cotagge sýrem

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo