Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
jarda Kadic uvařil 13. 4. 2015 12:30 Závitky z krkovičky s točeným salámem a znojemskou omáčkou, z tlakového hrnce. 0 0 Zobrazit detail Krkovička jako ptáčky Okomentovat
jarda Kadic uvařil 13. 4. 2015 12:30 Závitky z krkovičky s točeným salámem a znojemskou omáčkou, z tlakového hrnce. 0 0 Zobrazit detail Krkovička jako ptáčky Okomentovat