Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
tejaja uvařila 7. 8. 2018 05:29 Zeleninový salát s fazolkami a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 8. 2018 05:29 Zeleninový salát s fazolkami a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 8. 2018 05:29 Zeleninový salát s fazolkami a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 8. 2018 05:29 Zeleninový salát s fazolkami a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 8. 2018 05:28 Zeleninový salát s fazolkami a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem