Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
Výborný fazolový stroganoff zasytí a zahřeje: Minutkový guláš vyniká jemnou omáčkou a snadnou přípravou za pár korun
aisha uvařila 28. 11. 2012 14:38 Zeleninový salát s potočnicí a granátovým jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 28. 11. 2012 14:03 Zeleninový salát s potočnicí a granátovým jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Upekli jsme preclíky podle receptu z MasterChef Česko: Voní pivem a chutnají jako sádlové houstičky od babičky
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli