Zeleninovy salat s potocnici a granatovym jablkem

aisha Kuchařka: aisha

Saláty 11 názorů

Suroviny

80 g potočnice
1/2 menší salátové okurky
9 ks cherry rajčátek
1 žlutý paprikový lusk
1/2 granátového jablka
3 lžíce bulguru
šťáva z 1/2 citronu
sůl
pepř
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bulgur zalijeme trochou vařící vody a necháme změknout. Poté přecedíme, necháme okapat a vychladnout.

  2. Potočnici natrháme na kousky. Okurku, rajčátka a papriku nakrájíme na větší kostičky. Z granátového jablka vyloupeme jednotlivá zrníčka.

  3. Vše smícháme, přidáme bulgur, zakápneme olivovým olejem a dochutíme solí, pepřem a šťávou z citronu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zeleninovy salat s potocnici a granatovym jablkem

Tématické fráze: granátové jablíčko wikipedie salatek granatovym s jablkem salát z bulguru s granátové jablíčko salat pro papoušky potočnice recepty granátové jablíčko zdravi wikipedie burgur s granatovym jablkem zeleninoy salaty salaty zeleninovy zmeknou po uvareni zrnicka granátového jablka salat s granatovim jablkem zeleninovy salat s semiackami cz zeleninovy salat bulgur s granatovym jablkem potocnici co s granatovym jablkem jak s granátovým jablkem

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít