Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
tejaja uvařila 28. 11. 2013 18:38 Zeleninový salát s vajíčkem a bylinkovou bagetkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 28. 11. 2013 18:31 Zeleninový salát s vajíčkem a bylinkovou bagetkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 28. 11. 2013 18:31 Zeleninový salát s vajíčkem a bylinkovou bagetkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Sendviče s okurkou milovala královna Alžběta II. Podle originálního receptu musí nejdřív okurka pustit vodu, pak se ochutí mátou