Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
tejaja uvařila 8. 4. 2012 17:09 Zlaté kuře s hořčično - medovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 8. 4. 2012 17:08 Zlaté kuře s hořčično - medovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 8. 4. 2012 17:08 Zlaté kuře s hořčično - medovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Laďka Něrgešová se podělila o svůj recept na vláčného beránka: Poradila také, jak ho vyklopit bez nehod
Výborná fazolová polévka: Vařené brambory ji dokonale zahustí, klobáska skvěle navoní a smetana báječně zjemní