Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
Eevous uvařila 18. 8. 2024 13:26 Zrychlené smetanové gnocchi s kuřecím a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eevous uvařila 18. 8. 2024 13:26 Zrychlené smetanové gnocchi s kuřecím a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro vaření s Kristinou: Připijte si s námi na Světový den koktejlů. Tenhle z whisky a pomeranče je skvělý
Video VIDEO: Eliška testuje pražské kebabárny. Sázkou na jistotu je shawarma na Žižkově jen za 160 Kč
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka