Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
veronikaps uvařila 13. 3. 2021 12:04 Domácí nepečený medovník 0 0 Zobrazit detail Hroší nepečený medovník :) Okomentovat
veronikaps uvařila 13. 3. 2021 11:53 Blesková polévka s vaječnou zavářkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Banana bread bez cukru: Vláčný banánový chlebíček voní skořicí a cukr není třeba, stačí jen sladké přezrálé banány