Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Brokola uvařil 18. 9. 2011 20:09 Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brokola uvařil 18. 9. 2011 20:07 Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
16 foto Kam za jídlem na Colours of Ostrava: Hitem je polská pizza za 280 korun, zklamáním za 98 Kč rohlík s kuřetem na paprice
Holka u plotny radí: Pravý maďarský Krumplis tészta aneb Grenadýrmarš z brambor a těstovin skvěle ochutí mletá paprika a zakysanka