Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Motomischel uvařila 10. 10. 2017 11:00 Krémová kvasnicová polévka s bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Roštěnky naší rodinky: Štavnaté a křehké plátky masa s pikantní omáčkou se předem nakládají do voňavých bylinek
Co s maliníky po sklizni? Aby dobře plodily i příští rok, je nutné je správně prostříhat a přihnojit popelem
Holka u plotny radí: Ořechový chlebíček s bílou čokoládou je vláčný díky jogurtu a chuť dodá i pomerančová kůra