uvařil 5. 12. 2012 21:09
Ještě nedosmažená cibulka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 12. 2012 21:09
Ještě nedosmažená cibulka
uvařil 5. 12. 2012 21:09
Vývar na zalití guláše
uvařil 5. 12. 2012 21:09
Hotový segedin
uvařil 5. 12. 2012 20:46
Vlevo: maso v hrnci připravené na zatáhnutí a vpravo: správně osmahnutá cibulka
uvařil 5. 12. 2012 20:46
Náhled masa smíchaného s česnekem a solí, nahoru přidaným česnekem
uvařil 5. 12. 2012 20:46
Zde je guláš již hotov
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Čokoládový dort podle cukráře Josefa Maršálka: Moučník jen ze tří surovin zvládnete do 30 minut! Příprava je snadná, chuť božská
Holka u plotny radí: Farářská polévka s vaječnými nočky voní čerstvou zeleninou a kmínem a chutná fantasticky
V letošním roce u nás dle odhadu skončí v koši potraviny v hodnotě 3 519 Kč na obyvatele. Podle průzkumů jich nejvíce vyhodí mladí lidé