KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
Retro okénko: Obložené chlebíčky jako za socíku. Stočit ozdobně vějířek šunky zvládnete snadno podle jasného návodu
evca.bumbova uvařil 22. 1. 2012 09:32 Zapečené rizoto s masem a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evca.bumbova uvařil 22. 1. 2012 09:32 Zapečené rizoto s masem a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evca.bumbova uvařil 22. 1. 2012 09:32 Zapečené rizoto s masem a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Encyklopedie vajec: Rozeznáte od sebe různé druhy? Které vejce je nejzdravější a jak se rozbíjí to obrovské pštrosí?