Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
kiwik87 uvařil 11. 11. 2010 21:23 Kalamáry v bešamelové omáčce s brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kiwik87 uvařil 11. 11. 2010 21:23 Kalamáry v bešamelové omáčce s brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Letní koláč z okurkového těsta s citronem nadchne překvapivou vláčností a svěžestí i jemnou citrusovou vůní šlehačkové pěny