Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Lacminka uvařila 24. 2. 2013 19:31 Čokoládové minidortíky s krémem ze smetanového sýru 0 0 Zobrazit detail Hotové ozdobené minidortíky :) Okomentovat
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Beton, Bavorák, Mozek i Žabí hlen: Recepty na koktejly, které frčely v socialismu, můžete otestovat i dnes