Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené žampiony

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min

35 min (35 min příprava)

26. 5. 2008 19:21

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 077 kJ / 257 kcal
Bílkoviny21,42 g
Tuky11,94 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy10,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mish_Ellie Mish_Ellie

15. 3. 2019 14:37

Upřímně mě zarazilo že už i na tohle se sem musí dávat recepty.... Ale dobrota to je o tom žádná.

RH-12

15. 3. 2019 13:38

To jsem jedl před dvaceti lety úplně jsme nato zapomněl na takovou dobrotu :yes:

lada44 lada44

15. 3. 2019 11:56

Datel: Žampiony pokud jsou kulaté až louky nebo kupované se loupat nemusí.Když je nasbírám na louce a jsou už placaté tak se můžou loupat,ale je to zbytečné.A co se týká scvrknutí každá houba obsahuje spoustu vody ,i žampiony ať z louky nebo ze sklepa tak se při tepelné úpravě scvrknou a hlavně při sušení:-!!!!!:-D:-D:-D:-D

Ivana41

27. 10. 2018 00:45

Dr.Holub:
A co by jste napsal jiného, inspirující se zde i děti, jak jste určitě četl a pro ně není tak samozřejmé a je to lepší rozepsat, já nejvíce kladných komentářů dostala za obyčejnou hrníčkovou bábovku a psalo mně hromadu dětí, že měli radost, a zvládly to sami ????;-)top recepty

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 1. 2018 13:38

Já žampiony loupu, solím, protože můžu dát do vajíčka soli kolik chci a stejně tam nejde cítit. Obalené je pak peču v troubě, stejně jako květák s minimem tuku. Dovolím si přidat foto ;-)

zizala zizala

24. 3. 2016 06:37

Na obalování žampiony neloupu, ale před jinými úpravami ano, protože ta slupka se pak svlékne a v jídle mi vadí ;-)

Navir Navir

23. 3. 2016 21:56

ivulinka: Já nevím, no... je fakt, že houby oškrábu, ale ta šlupka na žampionech se mi tak nějak ekluje...,no... můj názor;-)

ivulinka ivulinka

23. 3. 2016 21:29

Navir: ani já žampiony nikdy neloupala, připadá mi to zbytečné;-)

Navir Navir

23. 3. 2016 21:22

Datel: Tak to slyším poprvé :-O Já žampiony loupu, moje maminka i babička je loupaly také. :-O

Datel

23. 3. 2016 20:30

žampiony se neloupou...

babetko babetko

30. 8. 2013 14:05

Jednoduché a chutné jídlo, +4 :yes: :-K

Anténa.. :D

2. 5. 2012 19:35

Angelina: Sůl taky dávám do vajíčka.. Ale tentokrát jsem zapomněla ( Dělala jsem to podruhé) :DDD.. Chosím do kroužku s vařením a tam to solíme na talíři ale moc mi to nechutná je toi také divé (Je mi 12) :D

Anetka

2. 5. 2012 19:33

Mě je zítra 12 a zvládla jsem to bez problémů!! :-) Na tento recept jsem se koukla protože jsem nevěděla jestli je mám oloupat:-D. Taťka mě dokonce pochválil :D..:-))

Angelina

28. 10. 2010 10:14

Sul se dává až na talíři nebo sul přidavam i do vajíčka.;-)

michsamant michsamant

30. 3. 2010 16:34

Nechyba v tomto recepte sol??

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty žampiony žampiony žampion obalené žampiony smazenice ze zampionu žampiony recepty žampion luční obalované žampiony nejlepší recept recepty na žampiony recept na žampiony žampiony nejlepší recept žampiony smaženice recept zampiony žampiony recept smaženice z žampionu recepty se zampiony recepty z žampionů recepty ze žampionů jak smažit žampiony žampion recept

Suroviny: žampióny, mouka hladká, strouhanka, vejce, sůl, olej

TopRecepty.cz

Smažené žampiony

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/joB