Smažené žampiony

www.zarovi.cz Kuchařka:

Houby 18 názorů

57

Suroviny

2 porce:
Žampiony
hladká mouka
strouhanka
1 vejce
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žampióny omyjeme a oloupeme svrchní vrstvu. Obalíme v trojobalu a pečeme v rozpáleném oleji dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Smažené žampiony

  • zizala zizala

    Na obalování žampiony neloupu, ale před jinými úpravami ano, protože ta slupka se pak svlékne a v jídle mi vadí ;-)

    Odpovědět

  • Navir Navir

    ivulinka: Já nevím, no... je fakt, že houby oškrábu, ale ta šlupka na žampionech se mi tak nějak ekluje...,no... můj názor;-)

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Navir: ani já žampiony nikdy neloupala, připadá mi to zbytečné;-)

    Odpovědět

  • Navir Navir

    Datel: Tak to slyším poprvé :-O Já žampiony loupu, moje maminka i babička je loupaly také. :-O

    Odpovědět

  • Datel Datel(neregistrovaný)

    žampiony se neloupou...

    Odpovědět

  • babetko babetko

    Jednoduché a chutné jídlo, +4 :yes: :-K

    Odpovědět

  • Anténa.. :D Anténa.. :D(neregistrovaný)

    Angelina: Sůl taky dávám do vajíčka.. Ale tentokrát jsem zapomněla ( Dělala jsem to podruhé) :DDD.. Chosím do kroužku s vařením a tam to solíme na talíři ale moc mi to nechutná je toi také divé (Je mi 12) :D

    Odpovědět

  • Anetka Anetka(neregistrovaná)

    Mě je zítra 12 a zvládla jsem to bez problémů!! :-) Na tento recept jsem se koukla protože jsem nevěděla jestli je mám oloupat:-D. Taťka mě dokonce pochválil :D..:-))

    Odpovědět

  • Angelina Angelina(neregistrovaná)

    Sul se dává až na talíři nebo sul přidavam i do vajíčka.;-)

    Odpovědět

  • michsamant michsamant

    Nechyba v tomto recepte sol??

    Odpovědět

  • Dr.Holub Dr.Holub

    Jinak teda recept nic moc to už můžu napsat "obalené a osmažené žampiony snězte":-((

    Odpovědět

  • Dr.Holub Dr.Holub

    Pro-JanaR a Výbušná -takové komentáře Vás nemohou rozhodit.
    Teď k tomu scvrku- to dělají průmyslově pěstované žampiony i doma pěstované z koupené sadby. Žampion neboli pečárka polní,luční to nedělají.;-)

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Není to nic těžkého a vybusna rozhodně není nešikovná! Źampiony obsahují hodně vody a vždy se scvrknou! I v restauraci se musí vážit už jako usmažené, jinak je z nich polovina:-! Barbekju,, autor, příště volte slova:-//

    Odpovědět

  • Radka Radka(neregistrovaná)

    Také na tom nevidím nic těžkého. Tuhle mňamku jsem si dělala už když mi bylo 13 let:-)
    u nás prostě smažené žampiony nemají čas se zcvrknout:-)):-))

    Odpovědět

  • Bety Bety(neregistrovaný)

    Je to dobrá mňamka hned se to musí sníz nebo to sní někdo jiný.:-D

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty žampiony žampiony žampion obalené žampiony smazenice ze zampionu žampiony recepty žampion luční recept na žampiony recepty na žampiony obalované žampiony nejlepší recept recept zampiony žampiony smaženice žampiony recept smaženice z žampionu recepty se zampiony recepty z žampionů recepty ze žampionů žampiony recepty na másle portobello smažene jak smažit žampiony

Zapomněl/a jsem heslo