Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda
Fantastické dýňové tiramisu podle Terezy z Peče celá země: Voní kávou a skořicí a děti ho milují ve verzi s jablečným moštem
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Lucie Frohlichova uvařila 6. 1. 2016 18:41 Koláč s jablky posypaný skořicí a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucie Frohlichova uvařila 6. 1. 2016 18:38 Koláč s jablky posypaný skořicí a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucie Frohlichova uvařila 6. 1. 2016 14:30 Koláč s jablky posypaný skořicí a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Buchty na páře nebo povidlové knedlíky? Připravují se jako buchty, vaří jako knedlíky a důležité je správně umístit plátýnko