Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Lucie Frohlichova uvařila 6. 1. 2016 18:41 Koláč s jablky posypaný skořicí a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucie Frohlichova uvařila 6. 1. 2016 18:38 Koláč s jablky posypaný skořicí a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucie Frohlichova uvařila 6. 1. 2016 14:30 Koláč s jablky posypaný skořicí a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka