Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Lucka Smejkalova uvařila 28. 9. 2012 11:53 Chilli con Carne z drůbežích jater 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucka Smejkalova uvařila 28. 9. 2012 11:53 Chilli con Carne z drůbežích jater 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejjednodušší jablečný dezert: Apfelgrütze je hotový do čtvrt hodiny a chutná skvěle samotný i s vanilkovou omáčkou
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Retro okénko: Malcao stávalo v šedesátých letech 10,60 Kčs. Doporučovalo se dětem i těžce pracujícím a často se jedlo jen lžičkou