Holka u plotny radí: Nastavovaná sekaná vyjde levněji a chutná výborně i druhý den, takhle ji děláme u nás doma
Kopřiva jako tajná zbraň pro vaši zahradu: Co všechno dokáže výluh z tohoto pálivého plevele a proč si ho doma kvasit
marlan uvařila 2. 7. 2009 04:57 Rychlá kokosová buchta 0 0 Zobrazit detail výborná a jednoduchá buchta Okomentovat
marlan uvařila 7. 6. 2009 02:40 Domácí koblížky na plechu 0 0 Zobrazit detail hotové koblížky Okomentovat
Cikánské kuře: Krásně šťavnaté, provoněné bazalkou a pečené v jednom pekáči s brambory je výbornou obměnou klasiky
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější