Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
Vynikající obrácený jahodový koláč: Perfektní moučník připravíte snadno z pár ingrediencí, nikdy už nebudete dělat jiný
Buchty po ránu: Pusinky s rybízem a růží podle Josefa Maršálka. Nadýchaný sladký recept oživí svatbu i jakoukoliv jinou oslavu
RMasova uvařila 27. 1. 2010 20:32 Moje zapečené brambory se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RMasova uvařila 27. 1. 2010 20:32 Moje zapečené brambory se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RMasova uvařila 27. 1. 2010 20:32 Moje zapečené brambory se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun