Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
Vladimir68 uvařil 11. 3. 2017 11:36 Kachní prsa s tyrolskými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vladimir68 uvařil 11. 3. 2017 11:36 Kachní prsa s tyrolskými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vladimir68 uvařil 11. 3. 2017 11:36 Kachní prsa s tyrolskými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vladimir68 uvařil 31. 12. 2016 15:37 Naše chlebíčky s výbornou pomazánkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vladimir68 uvařil 29. 10. 2016 10:53 Putimské vepřové nudličky 0 0 Zobrazit detail taky moc moc dobré Okomentovat
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
15 foto Pivní čokoládový dort podle Josefa Maršálka je krásně nadýchaný a s krémem ze žervé chutná fantasticky