Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
KuchtaPaja uvařila 2. 10. 2024 14:36 Vajíčková pomazánka pro lenochy (z pečených vajec) 0 0 Okomentovat
Masopustní akce nabízí slevu 30 % na vše z našeho e-shopu: Nakupte kuchařky za ceny, kterým neuvěříte
Jak nejlépe oloupat a nakrájet čerstvý ananas? Hitem sociálních sítí je malý trik s vykrajovátkem na cukroví