Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Bibinka uvařila 22. 1. 2012 17:33 Vepřové zámotky s adžikovým kořením na smetaně 0 0 nakrájené plátky z krkovice... Okomentovat
4 foto Mirka Van Gills nabídla recept na vlašský salát a přidala i fígl, jak nakrájet suroviny, aby na chlebíčku držely
8 foto Jak na smažené zelí podle Aničky z MasterChefa: Odkoukala jsem ho od jednoho českého kuchaře, přiznává soutěžící